ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ & ΑΝΕΣΗ

Για τη διακόσμηση και την επίπλωση έχουν χρησιμοποιηθεί ουδέτερα, ξεκούραστα χρώματα δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια στο Leto Nuevo διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για άνετες και ξεκούραστες διακοπές στο Ναύπλιο.

Standard Double Room

Κάθε ένα από τα Standard δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Leto Nuevo έχει ένα παράθυρο με υπέροχη θέα στην πόλη του Ναυπλίου και στο λιμάνι του Ναυπλίου. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα είτε με ένα διπλό κρεβάτι είτε με δύο μονά κρεβάτια, με ορθοπεδικά στρώματα για να εξασφαλίσουν έναν άνετο νυχτερινό ύπνο. Ουδέτερα, ξεκούραστα χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση και επίπλωση δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα καθώς επίσης τα δωμάτια διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για άνετες και ξεκούραστες διακοπές στο Ναύπλιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Double Room with Balcony

Τα δίκλινα δωμάτια με μπαλκόνι, στο ξενοδοχείο Leto Nuevo έχουν υπέροχη θέα την πόλη του Ναυπλίου και το λιμάνι του Ναυπλίου. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια. Ουδέτερα, ξεκούραστα χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση και επίπλωση δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα καθώς επίσης τα δωμάτια διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για άνετες και ξεκούραστες διακοπές στο Ναύπλιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Double room with sea view

Τα δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο έχουν παράθυρο με υπέροχη θέα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου και το λιμάνι. Τα δωμάτια διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα για να εξασφαλίσει έναν ξεκούραστο ύπνο του. Ουδέτερο, απαλά χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση και επίπλωση δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα και τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για άνετες και ξεκούραστες διακοπές στο Ναύπλιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Deluxe Double with balcony Sea View

Τα Deluxe  δίκλινα δωμάτια στο Leto Nuevo είναι από τα πιο ευρύχωρα και έχουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα πάνω από την πόλη του Ναυπλίου και το λιμάνι. Διαθέτουν ένα διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα, έναν άνετο ημίδιπλο καναπέ που γίνεται κρεβάτι (κατάλληλο για έναν ενήλικα ή δύο παιδιά) και υπάρχει τη δυνατότητα για επιπλέον κρεβάτι. Η τέλεια επιλογή για ζευγάρια με παιδιά ή μια ομάδα φίλων.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Triple Room

Το τρίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Leto Nuevo έχει ένα παράθυρο με υπέροχη θέα στην πόλη του Ναυπλίου και στο λιμάνι του Ναυπλίου. Εξοπλισμένο με δύο μονά κρεβάτια με ορθοπεδικά στρώματα και ένα άνετο ημίδιπλο καναπέ-κρεβάτι είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζευγάρια με ένα παιδί ή τρεις φίλους. Ουδέτερα, ξεκούραστα χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση και επίπλωση δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα καθώς επίσης τα δωμάτια διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για άνετες και ξεκούραστες διακοπές στο Ναύπλιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Quadruple Family Room

Τα τετράκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο Leto Nuevo είναι από τα πιο ευρύχωρα και διαθέτουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στην πόλη του Ναυπλίου και στο λιμάνι του Ναυπλίου. Εξοπλισμένα με ένα διπλό κρεβάτι με ορθοπεδικό στρώμα, ένα άνετο ημίδιπλο καναπέ-κρεβάτι (κατάλληλο για έναν ενήλικα ή δύο παιδιά) και τη δυνατότητα για ένα επιπλέον κρεβάτι. Η τέλεια επιλογή για ζευγάρια με παιδιά ή μια ομάδα φίλων. Ουδέτερα, ξεκούραστα χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση και επίπλωση δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα καθώς επίσης τα δωμάτια διαθέτουν όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για άνετες και ξεκούραστες διακοπές στο Ναύπλιο.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ LETO NUEVO