ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η επικοινωνία μαζί μας δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Στείλτε email, τηλεφωνήστε μας ή ελάτε από κοντά να μας γνωρίσετε κατά τη διάρκεια κάποιας επίσκεψής σας στο Ναύπλιο. Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σε κάθε σελίδα.

Ζυγομαλά 28 Ναύπλιο 21100, Αργολίδα
E-mail: info@letonuevo.gr
Τηλ: +30 27520-28093
Φαξ: +30 27520-29588

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το ξενοδοχείο Leto Nuevo βρίσκεται στην πόλη του Ναυπλίου, στον νομό Αργολίδα της Πελοποννήσου στη νότια Ελλάδα. Είναι εύκολο να ταξιδέψετε ως το Ναύπλιο και παρακάτω παραθέτουμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες που θα διευκολύνουν το ταξίδι σας.Το Ναύπλιο είναι εύκολα προσβάσιμο από το δρόμο και από την Αθήνα, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Ρίξτε μια ματιά στον χάρτη για να δείτε που ακριβώς βρισκόμαστε.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Αν θα θέλατε να μεταφερθείτε με ταξί από τα αεροδρόμια Αθηνών ή Καλαμάτας, θα χαιρόμασταν να το κανονίσουμε εκ μέρους σας. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι κάποιες πληροφορίες σχετικές με την άφιξή σας. Αν σκέφτεστε να νοικιάσετε αυτοκίνητο επίσης θα χαιρόμασταν είτε να σας διευκολύνουμε στην οργάνωση ή να σας φέρουμε σε επαφή με μία από τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων του Ναυπλίου.

Company Name : XENONAS ANTHEMION MIKE
ΙΒΑΝ : GR4502600970000420200590112
Bic/Swift : ERBKGRAA
Bank Name : EUROBANK
Κατά την κατάθεση, παρακαλούμε όπως αναφέρετε το όνομα ή το όνομα της εταιρείας σας και την ημερομηνία άφιξης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ LETO NUEVO